Milyen problémák kezelésére alkalmazzuk a Meso-system-et?

0Az indikációs terület rendkívül széles. Esztétikai oldalról közelítve az arcbőr kötőszövetének regenerálása, hyaluronsavval, antioxidáns vitaminkomplexszel szabadgyök-megkötő, öregedésgátló, regenerációt fokozó beszívódása a leggyakrabban alkalmazott beavatkozás.
A testkezelésekben két legfontosabb területen hoz új lehetőséget a Meso-system: jelentősen fokozza az eddigi kozmetikai differenciált cellulit-kúra eredményességét a zsírszövetbe adott hatóanyagaival, és a helyi alakformálásban. A lefogyhatatlan alkati, helyi zsírpárnák megszüntetésében, mérséklésében is jelentős, sok esetben a zsírszívást teszi teljesen feleslegessé. A cellulit-kezelésben és a helyi Meso-system alakformálásban, persze, nem azonos hatóanyagokat alkalmaznak. A Meso-system kiválóan alkalmas a hajnövekedés serkentésére is.
A mezoterápia az allopátiával és homeopátiával rokon gyógyászati módszer. Lényege, kis mennyiségű hatóanyag bejuttatása a szervezetbe a sérült vagy fájó testrész felső bőrrétegébe többszörös befecskendezéssel. Ez egy olyan módszer, mellyel a bőr felszíne alá juttatjuk a hatóanyagot, így felére vagy harmadára csökkenti a bejuttatott hatóanyag mennyiségét. Így a mellékhatások és iatrogén problémák száma is kevesebb. Ugyanakkor gyors, de hosszabb idejű gyógyító hatást és nagyobb hatékonyságot eredményez.

Professzionális szépségápolás

A Meso-system kezelések közül jelenleg az arcfiatalítás a legnépszerűbb. A kezelés hatására a bőr rugalmasabbá, teltebbé, feszesebbé válik, a ráncok kisimulnak. Ez a kezelés egy az egyben teljes bőrkezelést jelent és vitathatatlanul az esztétikai gyógyszerek közé tartozik.
A kezelés során a Meso-system készülék egy Revitacare nevű anyagot juttat a bőr alá, mely hyaluronsavat és egy multivitamin keveréket tartalmaz. Speciális képességével, vízmolekulák létrehozásával a Revitacare segít a bőr feszességének és rugalmasságának megtartásában. A hyaluronsav a legfontosabb a hydropolimerek létrehozásában. A Revitacare emellett kulcsszerepet játszik a bőrszerkezet újjáépítésében is. A kezelés során emellett A – E – C – D – B1 – B2 – B3 – B4 – B5 – B6 vitaminokat juttat a bőrspecialista a bőr alá, így érve el természetes és hosszantartó eredményt.

A Meso-System készülék

A Meso-system készülék segítségével közvetlenül juttathatóak be fiatalító hatóanyagok a bőrbe (a működés kicsit emlékeztet a bőrtetováló készülékére, azonban ez esetben természetesen nem idegen festékanyagot juttatunk be, hanem olyan anyagokat, amelyeket a bőr egyébként is tartalmaz, csak nem elegendő mennyiségben: például hyaluronsav, vitaminok stb.). A készülék automatikusan mozgatja a speciális, rendkívül vékony tűt, így a beadás mélysége szigorúan szabályozott és állandó (1 mm). Elektronikusan adagolja a hatóanyagot is, tehát annak mennyisége is szigorúan kontrollált. Az eredmény néhány kezelés után minden más kezelésénél látványosabb, mivel gyakorlatilag a felhasznált hyaluronsav és a vitaminok 100%-a célba ér. A készülékhez az orvosi tisztaságú REVITACARE készítmények használata javasolt.